martes, 9 de julio de 2013

CRITERIUM TERRASSA

Feia molts anys que Terrassa no acollia un Criterium d'atletisme i enguany el gran "Jim" va decidir que s'havia de tornar a celebrar un esdeveniment d'aquestes caracteristiques a la nostra ciutat.

Cursa popular de 5km, curses infantils, milla de veterans mitics de Terrassa i Criterium amb els millors especialistes de 5.000, 10.000, mitja marato...

Noms com Jaume Leiva, Fernando Rey, Oumar Oughzit, Reduane Rouaf, Samir Ait... i grans atletes de la nostra ciutat com Enric Vila, Juan Pedro Mora, Juanmi Moreno, Javi Lopez, Javi Peña, Santi Martin... disposats a correr 8 voltes al circuit urba ubicat a l'Avinguda Francesc Macia (5.600m).

Per mi, ser-hi convidat ha estat tot un luxe, un privilegi, un regal!!!
Conscient que els meus ritmes no tenen res a veure amb els de la resta de participants, intento aguantar tant com puc al grup per tal de no despenjar-me massa.

Buffff!!! Aquesta gent no corre.... volaaaaa!!! Passo el primer km en 3'10" i soc completament incapaç de seguir-los... Regulo una mica el ritme i intento disfrutar al maxim del Criterium de Terrassa.

Moltiiiissima gent animant. Aixo es tot un espectacle i poder ser-hi present corrent, es tot un honor.

Anims de familiars, amics, companys d'AREC i gent anonima que ho dona tot per tal de donar-te forces.

Em dobla com ja era d'esperar el grup del Jaume Leiva, pero vaig mantenint les distancies amb el grup de les noies que em segueixen i d'un corredor mes.

Acabo fent la meva cursa i super content d'haver-hi pogut participar.

Destacar sobretot l'organitzacio que va estar impecable!!! un 10!!!!











No hay comentarios:

Publicar un comentario