lunes, 5 de septiembre de 2011

CURSA MATADEPERA

La cursa de Matadepera és sense cap mena de dubte una cita obligada.

El recorregut és un "sube-baja" però molt animat constantment sobretot a la zona del pavelló, zona del Casal... Al ser dues voltes, encara el fa més agradable.
És un sensacional test d'inici de temporada per veure sensacions després de l'estiu i a la vegada és un magnífic punt de trobada per molts amics/gues de Terrassa, Viladecavalls ... En fi, raons de sobres per no faltar a Matadepera!

Tret de sortida (tothom surt mooolt ràpid). A mesura que van passant els metres, vaig trobant el meu ritme.
Formem un grupet de 5 companys però mica en mica el grupet es va estirant fins que al final correm només dos, ja que els altres 3 han pogut tirar més.

Les sensacions son molt bones i és que tot i ser Matadepera estic corrent més ràpid que mai.

Al final, 21è de la general amb un temps de 37'30" per recorrer els 10 km i aconseguint MMP.

Cursa Festa Major Matadepera (03/09/2011)
Distància: 10 km
Temps: 37'30"