lunes, 12 de septiembre de 2011

MATADEPERA - SANT SADURNI - VILADECAVALLS

Sempre és maco fer una sortida en bici ben acompanyat, però si la companyia és d'un Ironamn com el Tito i d'un Ultraman com l'Àlex, la sortida és converteix en tot un luxe! Quin parell de cracks, mare de déu!!

L'Àlex tenia previst passar un dia de platja a Creixell, així que deicideix anar-hi en bici, i amb el Tito ens animem a acompanyar-lo un tram.

Ens trobem amb el Tito a Matadepera a les 7.00h.
Ens dirigim a la Rambla de Terrassa on ens trobem amb l'Àlex.
Ja hi som tots, així que rumb a Creixell anem xino xano tot passant per Martorell, Gelida i Sant Sadurní d'Anoia. Punt on decidim girar ja que portem practicament 40 km's i ens falta el més dur: tornar!

Breu aturada per recuperar forces, fer la foto de record i despedir-nos de l'Àlex. Ell segueix fins a Creixell, quin crack!!!

La veritat és que per molt que ho neguem, som tots una colla de picats...

Comencem la tornada amb el Tito i a l'alçada de Gèlida passem a un grupet de 4 ciclistes. No els hi agrada que els haguem passat, així que se'ns posen a roda. Augmentem i augmentem el ritme per intentar deixar-los però no hi ha manera.
Arribem tots junts a Martorell i alla trenquem per camins diferents.

El cansament es comença a notar i l'últim tram de Martorell - Terrassa es fa pesat i força dur però ha valgut la pena.

Al final, molt content. Un entrenament que en principi había ser light, l'hem convertit en un entrenament de 80 km's de qualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario