lunes, 15 de agosto de 2011

TRIATLO ZOOT TARRAGONA

Després de les bones sensacions obtingudes a la triatló de Banyoles, era hora d'ampliar una mica més les distàncies de les 3 disciplines i fer una triatló Sprint; l'escollida, la Triatló Zoot de Tarragona.

Ja de bon matí, equipació apunt i rumb a Tarragona per a recollir el dorsal, casquet de bany i adeshius.

El dia és radiant i tot apunta que tindrem una jornada esplèndida i amb temperatura ben elevada.

8.30h - surten les categories masculines de federats. Em serveix per a disfrutar de l'espectacle i anar entrant en materia mica en mica. Em vaig mentalitzant dels recorreguts de les 3 disciplines, tot i que el de natació visualment es veu més llarg del que hauria de ser.

Són les 10h. Tot és apunt per a la sortida de les categories femenines i pels no federats.... Sorpresa!!!! L'organització ens fa saber que per error han mesurat malament la distància de natació i que en comptes de fer els 750m, en fa aproximadament 1000m, però que realment serien 1200m (un cop acabada la triatló, l'organització diu que habien mesurat 0.75 milles).

Tothom nerviós per la sorpresa que ens acaben de donar, comença la Triatló!

Agafo un ritme més baix que em permet realitzar la distància de natació sense esgotar massa els meus recursos tot i que en moments sembla que mai arribi a la "boia".

T1 molt llarga i estreta. Agafo la bici i a pedalar!

Com ja m'imaginava, és on recupero més temps i posicions. Dues voltes en un circuit urbà i amb un final de volta un pèl perillós ja que el terra és d'adoquins. Tot i així, molt content del tram de bici.

T2 una mica lenta ja que degut a la poca amplada del pasadís de Boxes, uns als altres ens molestem a l'hora de deixar les bicis.

La calor ja apreta i només queda el darrer tram de correr.
5km totalment plans vorejant el moll del port de Tarragona.

Al final, passo per l'arc d'arribada molt content, satisfet i habent disfrutat de les 3 disciplines.


Triatlo Zoot Tarragona (14/08/2011)
Distàncies: 1100m (natació) / 20km (ciclisme) / 5km (correr)
Temps: 01h 17'31"
Posició: 125º

2 comentarios:

  1. Como sabes exactamente que la distancia de natación fue de 1100?. Pues ha sido una putada comerse 350 m mas de la cuenta en esta prueba y eso hace que aun este mas orgulloso de mi marca: 1h 16 min. Tuve que remontar desde el puesto 245 hasta el 136 final.
    Un saludo.
    Luis Javier Sanchez Raja

    P.D. Ahora solo te hace falta una buena cronica para conseguir mas visitas en tu pagina.

    ResponderEliminar
  2. Antes de nada, muchas felicidades por tu marca Luis!!! Que buen tiempo!!
    Por lo que dijeron una vez finalizada la prueba, se vé que lo habian mesurado en millas (0.75 millas) con lo cual... no son tampoco 1000m si no 1200m... Gran sopresa la verdad jaja
    Yo tuve que remontar tambíen con la bici y tramo de correr para compensar el de natación.

    Saludos maquina!

    ResponderEliminar