lunes, 4 de abril de 2011

CURSA EL CORTE INGLES

Ambient inmillorable a l'edició 2011 de la cursa popular més multitudinària d'Europa: la Cursa del Corte Ingles.

Ben posicionat ja de bon inici enfilo els primers metres del Passeig de Gràcia amb un ritme còmode però elevat per no quedar taponat amb els gairebé 59.000 participants d'enguany.
Començo el Carrer Aragó i ja vaig de costat amb el Pep Moliner.

Van passant els km's i anem recorrent els principals punts de Barcelona i gaudint al màxim: Plaça Espanya, Montjuic, Estadi Olimpic ...
Sempre amb un ritme molt bo i amb la companyia del Pep que està fortíssim i que si no arriba a ser per ell, el temps aconseguit ahir no hauria estat possible.

Felicitar a tots els participants d'ahir i en especial a la Rocio i a l'Alba que ahir es van iniciar en la grandesa del correr i ho van fer fantàsticament bé, aconseguint completar els practicament 11 km's i amb sensacions molt bones i disfrutant amb el gran ambient de Barcelona.

Cursa El Corte Ingles (03/04/11)
Distància: 10km 766m
Temps Real: 43'00"
Posició 120º

4 comentarios:

  1. Bona cursa, bona posició a la graella de sortida,bona companyia.
    Aquesta potser, es una de les curses on el temps, tot i ser important, te un lloc secundari. es sobre tot una cursa per gaudirla, sobre tot cuan trepitjas l,estadi, i a mes Gratisssssssss, eh eh eh eh, aixo es gravissimmm !!!!! jo , he tingut la sort de ferla en ocasions en las que estaba força bé, guardo amb carinyo sobre tot el diploma del 1994, record de participació gairabe 109mil partcipants, hi vaig estar entre els 25 primers.
    molt bé, a continuar gaudint.
    per cert, sempre tens unas fotos molt macas y de cualitat.
    ara sortire a rodar, aveura com ba la cosa de les sensacions, dons m,acabo de aixecar i de dinar, estic treballant de nit, i la veritat es de que no ho porto gaira bé.
    fins aviat.

    ResponderEliminar
  2. Molt bé! Felicitats per la posició.... el 120 de 59.000, això en percentatge deu ser l'hòstia, no??

    Vaya caretos de killers de l'asfalt que feu tu i el Pep... segur que a l'arribada vau fer un bon sprint... Quina por que em feu!!

    Fins aviat!

    ResponderEliminar
  3. Craaaacks que tal? la veritat es que va anar molt be i la cursa va ser ua passada. Vam gaudir amb el Pep i vam acabar amb bones sensacions i bon regust. I el temps final va estar genial :)
    L'any que ve, repetim segur jeje

    ResponderEliminar
  4. Jordi, vam arribar com he fet en poques ocasions, però memorables; agafats de la ma i sense esprintar, Per mi va ser una cursa especial i merci Oriol per les teves paraules.

    ResponderEliminar