lunes, 2 de junio de 2014

SUMANT DESNIVELL A MONTSERRAT

L'objectiu d'aquesta sortida era sumar progressivament desnivell aixi que surto com ja es habitual ben d'hora des de Monistrol de Montserrat.

Son quarts de 6 del mati i el dia es lleva molt mes d'hora que dies enrere. Avui practicament no em fa falta utilitzar el frontal.

Ritme suau a les pujades per tal de no desgastar i aixi poder fer un bon entrenament.

Arribo al monestir, bec una mica i enfilo direccio a Sant Joan pel cami de Sant Miquel.
Com era d'esperar, em trobo amb les meves amigues "les cabres". Els hi faig un parell de fotografies i segueixo cap amunt. Quan estic practicament a Sant Joan faig mitja volta i torno cap al Monestir tot fent un km a ritme (3'29").
Agafo les escales de Sant Jeroni per dirigir-me fins a Santa Ana. Mitja volta i cap al Monestir de nou per repetir l'itinerari de Monestir-Sant Joan-Monestir-Santa Ana-Monestir un parell de vegades mes.

En cada repeticio faig tambe un km a ritme (3'17" i 3'40")

Avui he estrenat les sabates que probablement utilitzare en curses de muntanya. Son les Salomon Sense Mantra. Sabates menys pesades i amb menys sola que les Speedcross i la veritat es que n'he acabat satisfet.

En total 24km's amb un desnivell positiu de 1600m segons el Garmin 910XT (en moltes ocasions no sumava be el desnivell. En tot cas haure fet mes desnivell).

Sensacions bones. Anem pel bon cami!





No hay comentarios:

Publicar un comentario