lunes, 20 de mayo de 2013

CURSA POPULAR VILADECAVALLS

A la cursa del teu poble sempre li tens un cert carinyo tot i que el circuit sigui un veritable trenca-cames.

La veritat és que venia cansat de la Half i d'entrenaments... aixi que vaig decantar-me per fer la cursa de 3.5km en comptes de la de 11.5km que puja al Ristol.

Cursa ràpida però a la vegada dura per les constants pujades i baixades que formen el recorregut. Viladecavalls ja ho té això!

Recullo el dorsal, saludo a molts companys de Viladecavalls i començo a calentar.

Un dels noms propis de la cursa de 3.5km és el Pere Melero, així que la idea serà intentar seguir-lo tant com pugui. Ell està a un nivell de forma esplèndid.
Sense anar més lluny, l'any passat corria al Campionat d'Espanya de 5.000m de veterans, poca broma.

Em col.loco a la linia de sortida i som-hi!!!! La cursa de 3.5km es fa conjunta amb els de la cursa de 11.5km, així que al costat tinc grandissims atletes com el Javi Lopez, Josep Boada, Maqueda ...

Semba que volen guardar-se forces per la pujada al Castell, així que decideixo tirar jo. Bufff quin subidon d'adrenalina això d'anar al davant de tot.

Marco el ritme que vull fins al km 2 aproximadament, moment en què el Javi Lopez i Pere Melero canvien el ritme i comencen a marxar una mica. Allargo cama i som-hi!!!!
El meu cap diu de córrer més rapid, però les cames diuen que no... Últims metres on recupero força al Pere i finalment entro a meta en segona posició de la general a tant sols 4 segons d'ell.

Mooooolt content!!! He fet realment la cursa que ja firmava abans de començar i a més pujant al podi!!! Geniaaaal!!!
Cursa Popular de Viladecavalls (19/05/2013)
Distància: 3.5km
Temps: 12'28"
Posició: 2º







/div>




No hay comentarios:

Publicar un comentario