lunes, 7 de febrero de 2011

TIRADA LLARGA A GRANOLLERS

Aquest diumenge tocava tirada llarga a ritme maco. Després de baixar una mica el ritme de km's durant tota la setmana, començava el diumenge d'una forma inmillorable. Arribavem a Granollers amb la intenció de fer un prèvi d'uns 10km's i despres fer la mitja marató a 4'20" aproximadament. El resultat va ser del tot positiu:
Calentem a trote suau i després engeguem el crono per fer un prèvi exacte de 10km's a ritme de 4'17". Estirem i anem als calaixos de sortida per fer la mitja.
Passen i passen els km's i anem disfrutant moltissim. Anem animant nosaltres també inclús a la gent del públic pq així encara estiguin més actius. Un públic per cert totalment entregat. Un ambient brutal!!!
Un cop arribem a La Garriga i donem mitja volta per començar a baixar, a mi els km's em comencen a pesar pero sort de l'Àlex que en tot moment em va anar tibant i animant. Vam regular fantàsticament bé els km's i va sortir una mitjana molt bona. Un cop arribats a meta, ens surt un total de 31'400km amb un temps de 2h12'17". Mitjana de 4'14"


No hay comentarios:

Publicar un comentario