lunes, 31 de marzo de 2014

DUATLO CERDANYOLA DEL VALLES

Les previsions meteorologiques durant tota la setmana apunten a pluja, pluja i mes pluja.
Sortim de Viladecavalls amb el Kilian i Cristian amb la idea de nomes fer cursa a peu degut a la perillositat que comporta fer el tram de ciclisme amb pluja i que la federacio en aquests casos aconstuma a convertir la duatlo en cursa de correr.

Arribem a Cerdanyola del Valles. La pluja no afluixa i per sorpresa de tots la duatlo tindra lloc en el seu format original! Uaaau!!! Duatlo de Cerdanyola del Valles en estat pur!

Cadascu deixa les seves coses a boxes i sense calentar res de res anem directament a la linia de sortida. Com menys ens mullem abans de la cursa, millor que millor.

La gent com es habitual surt com una bala. Jo em poso al costat del Cristian i fem plegats tot el tram de correr. Circuit de terra amb molt de fang que s'engantxa cada vegada mes a les sabates pero que el fa a la vegada divertit.
Agafo la bici i la pluja segueix. Tinc algun problema a l'entrar els peus a les sabates pero res important.

M'atrapa el Cristian i rapidament formem un grupet i agafem un bon ritme.
3 voltes amb alguns trams perillosos on els girs de 180º amb el terra mullat li donen un punt extra de perillositat.

Veiem com alguns duatletes han caigut i el terra ha quedat amb algun component trencat.
A la tercera i ultima volta i a falta aproximadament d'un o dos km's per entrar de nou a boxes, xafo alguna cosa i m'adono que he rebentat la roda. Buaaaah! Quina rabiaaa!!! La bici em comença a tremolar cada vegada mes.

Arribo com puc a boxes, deixo rapid la bici i encaro l'ultim segment; el de correr.
Corro tant com puc per recuperar una mica el temps perdut... al final entro a meta el 59 de la general amb un temps de 01h01'32" i habent disfrutat molt tot i la punxada de la roda.

Duatlo Cerdanyola del Valles (30/03/2014)
Distancies: 5km (correr) / 20km (bici) / 2'5km (correr)
Temps: 01'01'32"
Posició: 59º

No hay comentarios:

Publicar un comentario